Apple razmatra vlastito gamersko računalo

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Jan.2020, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple razmatra vlastito gamersko računalo

SAN FRANCISCO - Prema glasinama koje stižu iz Tajvana (a prenosi ih blog Patently Apple) tvrtka iz Cupertina se i sama namjerava uključiti na e-sport tržište i to ni više ni manje nego s vlastitim gamerskim računalom.

Spomenuti tajvanski izvor spominje kako je riječ o računalu koje bi trebalo stajati i do 5000 američkih dolara, no nema nikakve potvrde radi li se o specijaliziranom desktop računalu (nešto iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << njihove Mac Pro ponude), gamerskom prijenosnom računalu (neka nadopuna na postojeću Macbook Pro seriju) ili pak o all-in-one gamerskom računalu (iz iMac serije).

Službeno predstavljanje gamerskog Appleovog računala navodno je zakazano za WWDC koji će se održati u lipnju 2020. godine. Uz računalo Apple bi vjeruje se mogao ponuditi i neku prilagođenu inačicu njihovog Apple Arcade servisa koji je trenutačno dostupan na mobilnim uređajima.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.