Apple - punjači kao kod konkurencije?

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple - punjači kao kod konkurencije?

Kompanija Apple bi u budućnosti mogla da bude primorana da se uklopi u kalup i krene sa proizvodnjom istih punjača za svoje uređaje koje koriste i konkurentne kompanije.

Članovi Komiteta za zaštitu potrošača su glasali da microUSB punjači budu standardni u industriji. To bi moglo da znači da će univerzalni punjači postati norma u Evropi.

Apple >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u međuvremenu nastavlja sa proizvodnjom svojih unikatnih punjača, koji se ne mogu koristiti za punjenje uređaja drugih kompanija.

Kalifornijski tehnološki gigant je zabeležio uspešnu prodaju iPhonea 5S i 5C u prethodnim nedeljama, ali su se pojavili i problemi sa operativnim sistemom iOS7, koji se tiču sigurnosti, a mnogi korisnici su se žalili da osećaju mučninu kada koriste uređaje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.