Apple predstavlja novi MacBook krajem oktobra

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Apple" predstavlja novi "MacBook" krajem oktobra

Oni koji nestrpljivo očekuju dolazak novog "MacBook Pro" neće morati još dugo da čekaju, jer će ga kompanija "Apple" predstaviti krajem oktobra.

Američki mediji pišu da će "Apple" predstaviti novi "MacBook Pro" 24. oktobra, a istovremeno i nadogradnju "macOS Sierra", verziju 10.13.1. Međutim, beta verzija apdejta bi se mogla pojaviti već sledeće nedelje.

Poslednji "MacBook Pro" je predstavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u martu 2015. godine, a novi model donosi promene u vidu zamene function tipki ekrana trakom virtuelnih tipki, koje će se menjati u zavisnosti od aplikacije koju korisnik koristi.

Novi "MaacBook Pro" će imati i senzor za otisak prsta, koji bi trebalo da se nalazi u dugmetu za paljenje laptopa. Veruje se da će imati četiri USB ulaza.

Autor: klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.