Apple predstavio novi MacBook Pro

Izvor: NC magazin, 24.Feb.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple predstavio novi MacBook Pro



Apple je danas predstavio novu MacBook Pro familiju laptop računara sa novom generacijom procesora i grafike, Thunderbolt I/O tehnologijom, kao i sa novom FaceTime HD kamerom.

“Novi MacBook Pro donosi novu generaciju dvojezgarnih i četvorojezgarnih procesora, grafiku visokih performansi, Thunderbolt tehnologiju i FaceTime HD, uz odličan dizajn koji vole naši pro korisnici,” izjavio je Filip Šiler, viši potpredsednik za marketing na globalnom nivou u kompaniji Apple. “Thunderbolt je revolucionarna nova I/O tehnologija koja donosi fantastičnih 10 gigabita po sekundi i koja podržava svaki važan I/O standard, što je idealno za novi MacBook Pro.”

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.