Apple predstavio iPad mini sa Retina ekranom

Izvor: ITsvet.com, 23.Okt.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple predstavio iPad mini sa Retina ekranom

Kompanija Apple je najavila dugo očekivano unapređenje za njihov iPad mini koji će odlikovati Retina ekran. Novi iPad mini će odlikovati 2048 x 1536, što ga stavlja u istu kategoriju kao i Nexus 7 i Amazon Kindle Fire HDX. U isto vreme, Apple je najavio da će njihovu prvu generaciju iPad mini modela biti dostupna po nižoj ceni kao i to da će u narednom periodu na tržištu biti dostupan veći broj maski za kupce novih iPad uređaja, uključujući i kožni Smart Cover. Pored pomenutog ekrana, novi iPad mini će karakterisati i A7 procesor koji je već viđen kod iPad Air modela.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Cena od $399 previsoka za iPad Mini

Izvor: ITsvet.com, 24.Okt.2013, 09:38

Kompanija Apple je predstavila novu generaciju iPad Mini modela koja poseduje Retina ekran. Kada se ovaj uređaj prvi put pojavio u svojoj izvornoj formi njegova cena je bila $329. Kada je svojevremeno Apple predstavio Retina ekran u okviru standardnog iPad modela tada se cena ovog uređaja nije povećala....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.