Apple pada na lestvici zadovoljstva korisnika

Izvor: ITsvet.com, 31.Dec.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple pada na lestvici zadovoljstva korisnika

Apple je pao na najniže mesto u poslednje četiri godine kada je reč o ForeSee listi zadovoljstva korisnika online prodavnica. Podaci su sakupljeni na osnovu 24.000 različitih mišljenja kupaca između Dana zahvalnosti i Božića pri čemu je skor koji je kompanija Apple ostvarila bio 80, što je pad za tri poena odnosu na prošlu godinu što je ovu kompaniju stajalo ne samo gubitka drugog mesta već ispadanja iz top 5. Amazon je ostao na prvom mestu ove liste, a prate ga kompanije kao što su LL Bean, QVC i Vitacost. Apple će u narednom periodu morati da poboljša svoje usluge ako ne želi da dodatno izgubi mesto.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Top pretnje za 2013. godinu

Izvor: ITsvet.com, 31.Dec.2012

Kompanija McAfee koja se bavi kreiranjem sigurnosnog softvera je izdala svoja predviđanja koja se odnose na pretnje na koje ćemo morati najviše da pazimo kada je reč o 2013. godini. Na prvom mestu su svakako pretnje na mobilnim uređajima, obzirom da je ovo polje u kojem ima sve više zlonamernog...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.