Apple otkriva kako da napravite aplikacije koje donose novac

Izvor: NovaEnergija.net, 19.Apr.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple otkriva kako da napravite aplikacije koje donose novac

Apple je ažurirao svoj App Store sajt za programere dodajući sekciju koja za cilj ima da podeli najbolje savete, prakse i rast poslovanja preko App Storea.
Tu je i deo pod nazivom “Developer Insights” u kojem programeri raspravljaju o svojim uspesima u App Store.

Discovery on the App Store’ pruža detalje o tome kako je App Store organizovan, zatim pregled različitih uređivačkih sekcija i uvid u to šta najpopularnije aplikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << imaju zajedničko.
Using the Freemium Model’ sekcija nudi saznanja o tome kako besplatne aplikacije služe za povećanje prihoda. ‘Releasing App Updates’ jedinstveni deo vodi vas kroz svet angažovanja korisnika preko ažuriranja. Tu su i primeri poput Slacka, Buzzfeeda i Smulea.
Sekcija ‘Choosing a Business Model’ jeste jedna od onih koju svaki programer treba da pogleda. U njoj se nalaze četiri modela koja možete da izaberete i koji će vam pomoći da odlučite šta je najbolje za vašu sledeću aplikaciju.

U sekciji ‘User Acquisition Marketing with App Analytics’ programeri mogu da koriste Appleovu analitiku kako bi dobili odgovor na teško pitanje o tome kako marketinške kampanje rade najbolje ili šta je ono što pokreće preuzimanje aplikacija.
Ovo je prvi put da je Appleov sajt za programere postao nešto više i mesto gde programeri mogu da pronađu informacije o alatima koje mogu koristiti u aplikacijama. Ovo bi trebalo da pomogne nezavisnim programerima da pojačaju svoj uspeh.
Izvor: thenextweb.com
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.