Apple odložio lansiranje OS za svoj SmartWatch

Izvor: Kamatica.com, 21.Sep.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple odložio lansiranje OS za svoj "SmartWatch"

Američka tehnološka kompanija Apple je odložila lansiranje na tržište operativnog sistema (OS) "WatchOS 2", namenjenog pametnom časovniku "AppleWatch", zbog softverskog problema, koji je otkriven tokom razvoja tog sistema. 

Jedan od portparola Apple-a je saopštio da je potrebno više vremena nego što se očekivalo da bi bio rešen taj problem na softveru, kao i da će ispravna verzija sistema biti uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << lansirana na tržište, preneo je Rojters.

Sistem "WatchOS 2", čije lansiranje bilo predviđeno za 16. septembar, treba da omogući korisnicima da personalizuju svoje "SmartWatch", a aplikacijama brže učitavanje.

Nastavak na Kamatica.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.