Apple ne oprašta greške

Izvor: B92, 28.Nov.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple ne oprašta greške

Ričard Vilijamson, zadužen u američkoj informatičkoj kompaniji Apple za usluge za platformu iOS, otpušten je iz kompanije, zbog grešaka koje su prsutne u servisu mapa, objavio je Blumberg citirajući anoniman izvor.

Aplikaciju "Mape" za Appleovu kartografsku uslugu, čiji je razvoj on nadgledao, firma je ocenila kao "totalni fijasko".

Izvršni direktor kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Apple je Tim Kuk zbog toga bio promoran na javno izvninjenje korisnicima koji su zbot tog propusta imali dosta problema.

Ričard Vilijams tako više nije zaposlen u kompaniji, a Apple još uvek nije objavio ko će ga zameniti na toj poziciji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Apple ne oprašta greške

Izvor: ITBox.rs, 28.Nov.2012

Izvor: Tanjug Ričard Vilijamson, zadužen u američkoj informatičkoj kompaniji Apple za usluge za platformu iOS, otpušten je iz kompanije, zbog grešaka koje su prsutne u servisu mapa, objavio je Blumberg citirajući anoniman izvor. Aplikaciju “Mape”…The post Apple ne oprašta greške appeared...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.