Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Feb.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Apple" na meti hakera

Američka kompanija "Apple" saopštila je u utorak da je izveden hakerski napad na njen računarski sistem, ali da nisu ukradeni nikakvi podaci. "Apple", tvorac popularnih uređaja "Iphone", "Ipad", "Ipod" i računara "mekintoš", naveo je da sarađuje sa zvaničnicima policije kako bi se otkrili hakeri, koji, kako se čini, stoje iza ovog i još niza nedavno izvedenih napada na američke tehnološke firme. Virus je raširen preko jednog ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Apple na meti hakera, nisu ukradeni podaci

Izvor: Capital.ba, 20.Feb.2013, 08:45

LOS ANĐELES, Američka kompanija Apple saopštila je juče da je izveden hakerski napad na njen računarski sistem, ali da nisu ukradeni nikakvi podaci.   Apple, tvorac popularnih uređaja iPhone, iPad, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.