Izvor: Mondo, 30.Okt.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple majstorski korisnicima uzima pare - pogledajte!

Novi iPad Pro donosi izuzetna unapređenja, zbog kojih će trpeti korisnici koji žele da koriste Apple Pencil.

Ako ste umetnik, arhitekta, 3D crtač, animator ili neko ko voli i ima potrebu zbog posla da koristi Apple olovku i nameračili ste se na novi iPad Pro, koji je zaista fascinantan, imamo jedno manje prijatno iznenađenje za vas. Moraćete, uz Apple iPad Pro da kupite i novu, unapređenu Apple (Pencil) olovku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Zbog USB Type-C priključka stara Apple olovka više ne radi sa novim iPad Pro tabletom i to znači da, ako vam je olovka potrebna - morate da je kupite po ceni od 129 dolara, odnosno evra, što na cenu od 799 dolara ili evra za model od 11, odnosno 999 dolara ili evra za 12.9 inča model nije malo.

Nova olovka jeste 30 dolara skuplja, nego prethodna generacija Apple olovke, ali se zato bežično puni i magnetom kači na novi iPad Pro.

Verujemo da je Apple mogao da izbegne ovaj korak - da je hteo, ali kako bi onda iskamčio neki dolar ili čak stotinu i nešto dolara više od korisnika ;)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Apple



Izvor: Apple
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.