Apple iWatch stiže u septembru?

Izvor: B92, 09.Apr.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple iWatch stiže u septembru?

"Dobro obavešteni izvori" tvrde da su tri bitna Appleova dobavljača dobila fleksibilne pločice za iWatch čija promocija se očekuje u septembru.

PCB dobavljači Flexium Interconnect, Zhen Ding Tehnologija Holdinga i Career Tehnologija navodno su nabavili FPCB uzorke za upotrebu u iWatch uređajima kompanije Apple.

Ovo su saznanja tajvanskog Economic Daily Newsa gde je navedeno da će iWatch biti lansiran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krajem 2014, a Apple navodno namerava da proizvede 65 miliona primereka "pametnog sata" do kraja ove godine.

Predstavljanje u septembru moglo bi da znači da će uređaj biti dostupan ubrzo posle toga, najverovatnije u isto vreme kao i iPhone6 i iOS 8.

Iako još uvijek nema dovoljno podataka o iWatchu, većina izveštaja pokazuje da ima biometrijske senzore za praćenje statistika vezanih za zdravlje kao što su izloženost UV zrakama, merenje pulsa i temperature.

Apple je takođe najavio i "Healthbook" aplikaciju koja će raditi sa iPhoneom i iWatchom na praćenju drugih zdravstvenih statistika poput težine, rada srca, brzine i potrošnje kalorija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.