Apple Watch će ubrzati prihvatanje

Izvor: ITsvet.com, 14.Sep.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple Watch će ubrzati prihvatanje

Prihvatanje uređaja za nošenje ima veliki potencijal a pretpostavka je da će proces prihvatanja biti ubrzan predstavljanjem Apple Watch pametnog sata. Nedavno istraživanje sprovedeno od strane Accenture konsultantske kuće pokazalo je da fitnes uređaji za nošenje već beleže impresivnu popularnost. Očekuje se da će do kraja sledeće godine biti postignuta prihvaćenost od 22 odsto, a u narednih pet godina 43 odsto. Prema rezultatima istog istraživanja, pametni satovi biće drugi po popularnosti, a 5 odsto ispitanika planira kupovinu pametnog sata u narednih godinu dana, dok se do kraja 2015. očekuje stopa prihvatanja od 8 odsto.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Apple na fitnes tržištu

Izvor: ITsvet.com, 15.Sep.2014, 13:02

Apple je već dugo aktivan u industriji fitnes i uređaja za korišćenje u zdravstvu, a njihovo partnerstvo sa kompanijom Apple za rezultat je dalo veliki broj posvećenih aplikacija za nekoliko prethodnih iPhone i iPod modela, a ni sa najnovijom grupom Apple-proizvoda situacija nije ništa drugačija....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.