Apple: Problemi odlažu predstavljanje iWatcha

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple: Problemi odlažu predstavljanje iWatcha

Apple navodno ima problema sa tehnologijom ekrana i baterijom kada je u pitanju kompanijin pametni sat iWatch.

Tehnologija ekrana, problemi sa baterijom i kompanijska reorganizacija mogli bi da predstavljaju razloge zbog kojih svetlo dana još nije ugledao Appleov pametni sat iWatch.

Iako svako razvijanje novog proizvoda sa sobom nosi određene probleme, najnoviji izveštaj magazina The Information tvrdi da su ovo sve mogući zastoji u razvoju kompanijinog pametnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sata.

Apple navodno još nije odlučio koju će tehnologiju ekrana koristiti usled problema sa baterijom. Međutim, ovo je problem sa kojim su se susreli i i drugi proizvođači pametnih satova s obzirom da je radni prostor znatno manji nego kada su tableti smartfoni u pitanju.

Sudeći po ovom magazinu, Apple je takođe zaustavio pravljenje naprednh prototipova kod jednog proizvođača sa kojim sarađuje.

Međutim, kompanija je već poznata po tome što često menja proizvođače, tako da nije poznato koliko je ova odluka zapravo bila ozbiljna.

Još jedan od problema jeste Brajan Džejms koji je bio zadužen za iWatch ali je nedavno napustio kompaniju kako bi radio za Nest Labs.

Već neko vreme se spekuliše o Appleovom pametnom satu iWatch a u oktobru su se pojavile glasine da je LG Display blizu potpisivanja ugovora sa kompanijom u vezi sa isporukom fleksibilnih OLED panela za ovaj sat.

Međutim, uprkos svim problemima, očekuje se da će Apple svoj pametni sat predstaviti u 2014.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Apple: Problemi odlažu predstavljanje iWatcha

Izvor: B92, 08.Jan.2014

Apple navodno ima problema sa tehnologijom ekrana i baterijom kada je u pitanju kompanijin pametni sat iWatch...Tehnologija ekrana, problemi sa baterijom i kompanijska reorganizacija mogli bi da predstavljaju razloge zbog kojih svetlo dana još nije ugledao Appleov pametni sat iWatch...Iako svako razvijanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.