Apple HDTV je veliki rizik

Izvor: ITsvet.com, 01.Nov.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple HDTV je veliki rizik

Nakon što je objavljena biografija Steve Jobs-a, postalo je jasno da je njegova poslednja želja Apple televizija. Walter Isacsson, autor biografije, prvo je napisao da je ideja o jednostavnom interfejsu razvijena, nakon čega je najavio da realizacija ovog proizvoda nikako nije blizu, već da se sve svodi na teoriju. Uprkos tome, veliki broj analitičara navodi čak da je datum predstavljanja Apple HDTV poznat te da ćemo krajem naredne ili početkom 2013. godine imati priliku da uživamo u Apple HDTV. Postavlja se pitanje da li je ovo dobra ideja budući da postoji veliki broj konkurentskih proizvođača, Pioneer i Hitachi, koji LCD nude po daleko povoljnijim cenama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

"Epl HDTV" je visoko rizičan

Izvor: S media, 01.Nov.2011

Nakon što je objavljena biografija Stiv Džobsa, postalo je jasno da je njegova poslednja želja Epl televizija. ..Autor Džobsove biografije Volter Ajzakson prvo je napisao da je ideja o jednostavnom interfejsu razvijena...Britanci bi radije Ajped nego mir u svetu..Onda je najavio da realizacija ovog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.