Animirana serija proizvedena u Srbiji Puffins Impossible na svetskim platformama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2022, 12:24

Animirana serija proizvedena u Srbiji "Puffins Impossible" na svetskim platformama

Animirani serijal "Pafins imposibl" (Puffins Impossible), proizveden u Srbiji sa holivudskim glumcem Džonijem depom koji pozajmljuje glas glavnom junaku, biće od sutra dostupan publici na svetskim striming platformama Epl tivi (Apple Tv), Amazon prajm (Prime) i Gugl plej (Google Play), saopštili su producenti.

"Milionski auditorijum širom sveta biće u prilici da vidi 18 petominutnih epizoda prve sezone serijala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kreiranog i produciranog u Srbiji.

''Pafins imposibl'' je nastavak popularnog serijala ''Pafins'' u kom takođe glas i karakter glavnom junaku Džoniju Pafu pozajmljuje Dep" navode producenti.

Kako je najavljeno, za domaću publiku će na RTS i Telekom Srbija kanalima uskoro biti dostupna vesela i edukativna porodična serija koja prati avanture jedinstvenih superheroja pet arktičkih ptica sa supermoćima.

Serija se bavi istovremeno univerzalnim temama, kao što su ravnopravnost, tolerancija i očuvanje planete, navode producenti.

"Jedan od kurioziteta je i to da su stvaraoci iz Srbije u neke elemente scenarija integrisali motive srpskog humora i kulture, što serijalu daje i autentični pečat naših stvaralaca. Pored domaćih scenarista, u kreiranju serijala učestvovali su i brojni lokalni umetnici, među kojima su poznati reditelji, kompozitori i drugi", navodi se u saopštenju.

"Pafins imposibl" radi producentska kompanija Jervolino end Lejdi Bakardie entertejnment, a stvaran je u Jervolino studijima i produciran u Arkejndžel (Archangel) Digital studiju.

Serijal je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kada se spoje Džoni Dep i srpski humor VIDEO

Izvor: B92, 10.Apr.2022

Animation World Network ekskluzivno je objavio zvanični trejler animiranog serijala "Puffins Impossible", sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, i najavio početak emitovanja na svetskim striming platformama Apple Tv, Amazon Prime i Google Play...Već od subote, 9. aprila, milionski auditorijum širom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.