Amazon uskoro u klubu najvrednijih kompanija na svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 04:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon uskoro u "klubu" najvrednijih kompanija na svetu

Američka kompanija Epl bi uskoro mogla da dobije društvo u "klubu" najvrednijih kompanija na svetu čija tržišna vrednost iznosi 1.000 milijardi dolara.

Naime, aktuelna vrednost Amazona, američke platforme za onlajn trgovinu, kreće se oko 940 milijardi dolara, prenosi CNN Money.

Akcije Amazona skočile su danas za dva odsto na novu rekordnu vrednost, a kada bi ojačale za novih sedam odsto, kompanija DŽefa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bezosa bi dostigla tržišnu vrednost od 1.000 milijardi dolara.

Akcije Amazona su od početka ove godine porasle za skoro 65 odsto, a analitičari predviđaju da će njegova prodaja skočiti za 32 odsto na 265 milijardi dolara ove godine, dok će se zarada po akciji gotovo utrostručiti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.