Izvor: Osiguranje.Online.rs, 14.Okt.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AXA najbolji globalni brend u osiguranju

Brend AXA Grupe, koja posluje u Srbiji preko AXA Osiguranja, proglašen je šesti put zaredom za najbolji globalni brend u osiguranju, po izboru Interbrenda. Vrednost AXA brenda porasla je 14 odsto u poslednjih godinu dana i procenjena je na 8,1 milijardu dolara.

Na listi 100 najboljih globalnih svetskih brendova, koju tradicionalno objavljuje francuska konsultantska kuća Interbrend, među kojima su internacionalni giganti poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Osiguranje.Online.rs << Apple, Google, Coca Cola, Microsoft, Facebook i mnogi drugi, AXA Grupa zauzima 53 mesto i najbolje je rangirana osiguravajuća kompanija na svetu.

Vodeća pozicija AXA brenda učvršćena je između ostalog i ekspanzijom na novim tržištima, ulaganjima u digitalne i start-up projekte, brojnim društveno odgovornim i humanitarnim aktivnostima. U prethodnoj godini AXA se posebno istakla ulažući u obrazovanje i pomoć najmlađoj populaciji širom sveta da steknu što bolje uslove za školovanje i napredovanje.

Ranije ove godine, AXA brend dobio je još jedno priznanje. U izboru Interbrenda proglašen je za 50 najboljih globalnih brendova koji vode računa o zaštiti prirodne sredine. I u ovoj oblasti, AXA je najbolji globalni brend u osiguranju.

Od 2010. godine brend AXA prisutan je i u Srbiji, preko kompanije AXA Osiguranje, koja je danas najbrže rastuća osiguravajuća kuća na tržištu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Osiguranje.Online.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Osiguranje.Online.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Osiguranje.Online.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.