APPLE PONOVO GREŠI: Novi iOS 8.0.1 pokvario telefone mnogim korisnicima

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APPLE PONOVO GREŠI: Novi iOS 8.0.1 pokvario telefone mnogim korisnicima

Kompanija Apple potvrdila je da radi na rešenju problema, i da će novi update koji će popraviti probleme sa mrežom i Touch ID skenerom biti dostupan za koji dan

Apple je juče izbacio svoj prvi update za iOS 8, ali ga je istog dana povukao zbog problema koji je napravio korisnicima koji su ga instalirali. Naime, novi update je izazvao ozbiljne probleme sa telefonskim signalom i skenerom za otisak prsta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << takozvani Apple Touch ID.

Veliki broj korisnika je nakon ažuriranja verzije softvera primetio da uopšte nemaju mreže, kao i da je Touch ID gotovo neupotrebljiv.

Breaking (literally): iOS 8.0.1 may kill cell service, Touch ID on iPhone 6. http://t.co/uWbweu8vAD Numerous reports, happened to me.

— dwight silverman (@dsilverman) September 24, 2014

Kompanija iz Kupertina je ovaj update izbacila kako bi popravila bug sa HealthKit aplikacijom. Update iOS 8.0.1 međutim nije izazvao probleme na iPad-ima jer oni nisu opremljeni Touch ID tehnologijom.

Apple je potvrdio da već uveliko radi na popravci 8.0.1 update-a koji će ponovo biti dostupan za koji dan. Ukoliko ste već nadogradili svoj iPhone na novu verziju i imate pomenute probleme, jedino što trenutno možete jeste da se vratite na originalni iOS 8 koji se pojavio pre nešto više od nedelju dana.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.