APCOM postao distributer Symanteca

Izvor: B92, 05.Nov.2010, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APCOM postao distributer Symanteca

Kompanija APCOM, većini poznata kao jedan od distributra Apple proizvoda u Srbiji, od danas je zvanično i autorizovani distributer za Symantec rešenja.



I to, kako se u saopštenju navodi, zapodručje Srbije, Kosova, Crne Gore i Albanije.

Regionalni menadžer distributerske mreže Symanteca za Mađarsku, Rumuniju i Jugoistočnu Evropu, Janos Selmeczi, rekao je da je APCOM izabran kao kompanija koja "na pravi način razume kako da uspe u poslovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u oblasti distribucije kada je reč o tržištu u regionu".

Osim proizvoda iz Symantec VALUE portfolija, APCOM će od sada nuditi i konsultantske usluge vezane za softverska rešenja, ali i pomoć iz oblasti marketinga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.