Zamena domaćinstva - Kruna u petak u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 12.Nov.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena domaćinstva - Kruna u petak u Apatinu

Na molbu Kluba malog fudbala Kruna iz Novog Sada, kojoj je trebalo da gostuju narednog vikenda, izvršena je zamena domaćinstva, te će igrači KMF Apa-futsal na domaćem terenu dočekati svog rivala u utakmici 6. kola Vojvođanske futsal lige.

Meč se igra u petak 14. novembra sa početkom u 20 sati i 45 minuta.

(Tabela preuzeta sa sajta Fudbalskog saveza Vojvodine)

KMF Apa-futsal je nakon odigranih pet kola na deobi prvog mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << te iz uprave kluba i ovog puta pozivaju navijače da dođu u halu OŠ Žarko Zrenjanin podrže igrače u borbi za sam vrh tabele.

Ulaz na ovaj meč biće naravno besplatan.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Apatin,   Zrenjanin

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goleadom počela šesta MOZZART Zlatna liga

Izvor: Blic, 12.Nov.2014

Prvo kolo šeste sezone MOZZART Zlatne lige, takmičenja osam medija i deset firmi, obeležila je prava goleada u "Posco areni", a intresenatno je da nije podeljen nijedan žuti i crveni karton...Mečevi drugog kola na programu su u petak od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan...Pored generalnog sponzora...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.