Vrh poplavnog talasa pomera se ka Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jun.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrh poplavnog talasa pomera se ka Novom Sadu

Vodostaj Dunava kod Bezdana postepeno opada, a vrh poplavnog talasa pomera se ka Novom Sadu, rekao je agenciji Beta načelnik Sektora MUP-a Srbije za vanredne situacije Predrag Marić.

„Sa područja Apatina poslat je još jedan spasilački tim u Beočin, da bi se ojačale odbrane, ali nema nasipa koji nisu izdržali“, rekao je Marić.Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), jutros je kod Novog Sada izmeren vodostaj od 667 centimetara, što je porast od 19 centimetara.Vodostaj je u tendenciji rasta, a prema podacima RHMZ poplavni talas će dostići najviši nivo u ponedeljak, 17. juna, i iznosiće 678 centimetara. Izvor: Beta
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vodostaj kod Novog Sada jutros dostigao 667 cm

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2013

Vrh poplavnog talas kreće se ka Novom Sadu i jutros je izmereno 667 centimetara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.