Izvor: 025info.rs, 04.Jun.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volonteri apatinskog Crvenog krsta među najboljih u Vojvodini

Volonteri Crvenog krsta  Apatin učestvovali su na Pokrajinskom takmičenju u pružanju prve pomoći koje je održano u Kovinu. Crveni krst Apatin i našu opštinu na takmičenju su predstavljale ekipe podmlatka i omladine, kao i dvoje sudija. Ekipa Crvenog krsta koja se takmičila u kategoriji podmlatka zauzela je 9 mesto. Ekipa omladine je na Pokrajinskom takmičenju zauzela je 10  mesto. Ovim putem Crveni krst Apatin zahvalio se opštini Apatin koja je obezbedila prevoz za  učesnike na ovu manifestaciju.  

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

VOLONTERI CRVENOG KRSTA IZ APATINU UČESTVOVALI NA POKRAJINSKOM TAKMIČENJU U PRUŽANJU PRVE POMOĆI

Izvor: Radio Dunav, 05.Jun.2018, 08:06

Volonteri Crvenog krsta Apatin su 2. juna 2018. godine učestvovali na Pokrajinskom takmičenju u pružanju prve pomoći koje je održano u Kovinu. Crveni krst Apatin i našu opštinu na takmičenju predstavljale su ekipe podmlatka i omladine.. Crveni krst Apatin su, pored takmičara, predstavljali i...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.