Izvor: Radio 021, 27.Nov.2020, 17:42

Više od kilogram marihuane u stanu muškarca iz Apatina

G. P. (35) iz Apatina uhapšen je zbog sumnje da se bavi švercom droge.

Pretresom stana, u kome on neprijavljeno boravi, policija je pronašla 1,4 kg marihuane, dve digitalne vage i znatnu sumu novca za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se, takođe, da je G. V. juče prodao marihuanu tridesetšestogodišnjaku iz okoline Vrbasa, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

G. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Za isto krivično delo tereti se i osamnaestogodišnjak iz Pivnica, kod koga su pripadnici policije u Novom Sadu pronašli šest paketića marihuane. Osumnjičeni je predao policiji i oko osam grama marihuane i digitalnu vagu, sakrivene u zgradi u kojoj neprijavljeno boravi.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.