Izvor: Radio Dunav, 30.Maj.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS DEČIJI MASKENBAL U CENTRU APATINA

Tradicionalni dečiji maskenbal, povodom završnice “Dana dečijeg stvaralaštva”, biće održan večeras 30.maja u Apatinu.
Revijalni deo maskenbala počinje u 19 časova, kada će deca iz svih objekata Predškolske ustanove ,,Pčelica”  u gradu, kao i deca iz objekta u  Naselja Roma okupiti na početku glavne ulice, ispred muzičke škole.
Svi učesnici maskenbala će nakon okupljanja prošetati kroz ulicu Srpskih Vladara do Trga Nikola Tesla gde će pojedinačno izlaskom na binu pokazati svoje maske okupljenim građanima.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

ŠARENE MASKE „PČELICA“ OŽIVELE BAJKU

Izvor: Radio Dunav, 30.Maj.2018

U tradicionalnom maskenbalu mališana Predškolske ustanove „Pčelica“ koji je održan duž glavne ulice i na Trgu „Nikola Tesla“, učestvovala su deca iz svih objekata u Apatinu, uključujući i Naselje Roma.. – Ono što zasigurno možemo da vidimo i na ovogodišnjem maskenbalu je šarenilo...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.