Izvor: 025info.rs, 21.Mar.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upis dece u jaslice od 22. do 29. marta

Predškolska ustanova "Pčelica" obaveštava roditelje koji nameravaju da upišu decu u jaslice , u periodu od 22. do 29. marta 2018. godine, da će potvrdu izabranog lekara , odnosno pedijatra Doma zdravlja Apatin doneti posle obavljenog lekarskog pregleda .   Lekarski pregledi će se obavljati u toku juna, jula i avgusta meseca, prema rasporedu, za svako dete, koji će biti postavljen početkom juna na ulaznim vratima vrtića „Bubamara“, u Bloku 112 , u Apatinu. Na taj način roditelji će blagovremeno biti obavešteni o terminima odlaska u Dom zdravlja.   Potvrdu pedijatra, odnosno izabranog lekara, roditelji će predati vaspitačima i medicinskim sestrama - vaspitačima prilikom polaska dece u vrtić. 
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U SOMBORSKOJ BOLNICI

Izvor: Radio Dunav, 22.Mar.2018, 09:24

U skladu sa akcijom besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ Sombor dana 25. marta 2018. godine u periodu od 8 do 16 sti organizuje sledeće preglede:. 1.Ultrazvuk abdomena,. 2.Pregledi melanoma (mladeža),. 3.Ginekološki...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.