Izvor: BalkanRock.com, 24.Mar.2016, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

United Metal Festival VI krajem aprila u “The Quarteru”

Marica

Šesto izdanje novosadskog United Metal Festivala biće održan, kao i skoro svaki prethodni put, u klubu The Quarter, 23. aprila.

Ovo izdanje će, kako je sad već i očekivano, ponovo imati raznoliku ponudu bendova. Šest izvođača koji će se to veče smenjivati na bini biće apatinski heavy metal sastav Prototype Unleashed, death-thrash metalci Marica koji posle dužeg vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << dolaze na ovaj teren iz Niša, subotički death metal-hard core bend All The Arms We Need, beogradski crossover-thrasheri NadimaČ, kao i dva lokalna izvođača, stoner-sludge sastav Northern Revival i death-black metalci Obscured.

Pored brojnih svirki, publika će biti u mogućnosti i da kupi diskove i majice raznih bendova te da premijerno čuje novi materijal od pojedinih izvođača sa line-upa.

Ulaz u klub će biti otvoren od 20h, prvi bend svoj nastup će otpočeti u 21h, a cena ulaznice je 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Artan Lili za vikend u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Mar.2016

Beogradska noise-pop senzacija Artan Lili nastupiće u subotu, 26. marta u novosadskom klubu The Quarter. Nakon veoma uspešnog beogradskog koncerta, grupa Artan Lili dolazi i u Novi Sad, kako bi promovisali vinilno izdanje svog istoimenog debitantskog ostvarenja...Posetioci će imati prilike da se podsete...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.