Izvor: Radio Dunav, 27.Feb.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PETAK U APATINSKOM DOMU KULTURE HUMANITARNI KONCERT

U saradnji sa Nemačkim udruženjem „Adam Berenc“ i udruženjem Apatinaca iz Nemačke, Opštinski Kulturni centar Apatin organizuje humanitarni koncert orkestra „Paul Abraham“ za obnovu apatinske Sinagoge.Koncert će biti održan u petak, 3.marta sa početkom u 19 sati u Velikoj sali Doma kulture u Apatinu.
Izvođenje dela poznatih umetnika:
Paul Abraham, David Popper, Imre Kálmán, W.A.Mozart, nastupaće i operska pevačica Izabela Gužvanj.
Ansambl:
Daniel Weiẞ-piano, Marko Miletić-cello, Kyle Fearon Wilson-violina, Jožef Bisak-viola, Erne Švan-violina

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kangoo festival u Somboru okuplja celu Srbiju

Izvor: 025info.rs, 27.Feb.2017

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora a uz podršku Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije u nedelju 5. marta sa početkom u 13 sati u velikoj sali Sokolskog doma biće održan Kangoo fitnes festival. Cilj festivala je promocija Kangua (Kangoo fitness) kao vida sportske rekreacije koji predstavlja...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.