U DOMU ZA STARE I PENZIONERE OTVORENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Izvor: Radio Dunav, 26.Okt.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DOMU ZA STARE I PENZIONERE OTVORENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Izložba najboljih fotografija fotokonkursa ,,Trenuci stvarnosti”, a koji je organizovan s ciljem da se povežu ustanove socijalne zaštite i korisnici kroz fotografije koje pričaju priče i bude emocije deo je tradicionalne manifestacije u okviru ,,Sunčane jeseni života” Doma za stare i penzionere Apatin.
Na konkurs  je ove godine pristiglo više od 200 radova iz 19 ustanova socijalne zaštite. Učešće su uzeli Gerontološki centri iz cele Srbije, među kojima je odabrano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 10 najboljih, a koje su predstavljene publici, uz kratki umetnički program.
Žiri fotokonkursa ,,Trenuci stvarnosti 3” radio je u sledećem sastavu: Maja Macanović-fotograf, Žarka Crnobrnja-rukovodilac službe za rad sa korisnicima i Eva Drobina-korisnica usluga Doma u Apatinu. Ni ove godine nisu imali ni malo lak zadatak, jer je pristigao zaista velik broj fantastičnih ostvarenja.
Među najboljih 10, po oceni žirija, izdvojile su se sledeće tri fotografije:
1. mesto – Gerontološki centar Novi Sad, fotografija Mikajla Šainovića
2. mesto – Gerontološki centar ,,Srem” Ruma, fotografija Ranke Knežević
3. mesto – Gerontološki centar Novi Sad, fotografija Darinke Jurišić

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.