Izvor: Radio Dunav, 28.Avg.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U APATINU JEDNA SAOBRAĆAJNA NEZGODA, JEDNA OSOBA ZADOBILA TEŠKE TELESNE POVREDE

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama pet osoba je zadobilo teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Na području opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pet saobraćajki četvoro povređeno

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2017

Na području Policijske uprave u Vranju registrovano je tokom minulog vikenda pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a tri lake telesne povrede...U isto vreme registrovan je jedan prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – izazivanje u tuči...(Kraj)

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.