Izvor: Radio Dunav, 14.Avg.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U APATINU BEZ SAOBRAĆAJNIH NEZGODA

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, pet osoba je zadobilo teške i 13 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača.
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i 12 osoba lake telesne povrede. Šest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode.
Napisan 71 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 414 prekršajnih naloga.
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

FATALAN VIKEND: Devet saobraćajki, deset povređenih, VRANJANKA najteže

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2017

Tokom proteklog vikenda, na teritoriji Policijske uprave Vranje registrovano je čak devet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno deset osoba, saopštila je policija. Od ovog broja devet lica je prošlo samo sa lakim povredama, dok je jedna ženska osoba zadobila teške telesne povrede. Ova...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.