Takmičenje poznatih ličnosti u točenju piva na Bir festu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje poznatih ličnosti u točenju piva na Bir festu

BEOGRAD - U okviru Beogradskog festivala piva, ''Bir festa'', Apatinska pivara sutra će organizovati takmičenje poznatih ličnosti u točenju piva "Zlatna krigla", saopštila je ta pivara.

Kako je u saopštenju navedeno, VIP ličnosti iz sveta muzike, sporta i medija takmičiće se u umešnosti devet koraka vrhunskog točenja ''jelen piva'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje se sastoji od pažljive pripreme i hlađenja čaše, točenja i serviranja.

Takmičenje će biti održano na štandu ''Jelen piva'' na Ušću s početkom u 19 časova.

Apatinska pivara već drugu godinu za redom organizuje nacionalno takmičenje u točenju piva ''Zlatna krigla''.

Nacionalno finale u kome će se 27 barmena-finalista iz cele Srbije boriti za titulu šampiona ''zlatne krigle'', održaće se 9. septembra u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Treće večeri "Bir festa" - "Galija" i "Blok aut"

Izvor: Kurir, 22.Avg.2008, 10:37

BEOGRAD, 22. avgusta (Tanjug) - Na Ušću će večeras u okviru treće večeri Beogradskog festivala piva "Bir fest" nastupiti "Galija" i "Blok aut". Pored njih, sviraće "Memento" i "Azra rial tribjut", kao i slovenačka grupu "Tajd" ("Tide") koja je 2006. godine nastupala na Egzitu. Od 23 časa publika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.