Izvor: Radio Dunav, 30.Okt.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČNO NASTRADAO LOVAC IZ APATINA

U nesreći koja se dogodila danas prepodne smrtno je stradao lovac Veljko Ć. (1964) iz Apatina. Njega je iz vatrenog oružja pogodio takođe lovac iz Apatina sa kojim je jutros krenuo u lov.
Kako nezvanično saznajemo, on je u toku prepodneva sa grupom lovaca krenuo u lov na fazana kada je pogođen i od povreda preminuo. Sve okolnosti u vezi ove tragedije biće poznate nakon uviđaja.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U LOVU Poginuo muškarac iz Apatina

Izvor: Blic, 30.Okt.2016

U nesreći koja se dogodila danas smrtno je stradao lovac Veljko Ćopić (1964) iz Apatina...Njega je iz vatrenog oružja upucao muškarac, takođe lovac iz Apatina sa kojim je jutros krenuo u lov...Kako nezvanično saznajemo, on je u toku prepodneva sa grupom lovaca krenuo u lov na fazana kada je pogođen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.