TEREKVEŠ POBEDNIK TREĆEG TURNIRA U MALOM FUDBALU NA TRAVI

Izvor: Radio Dunav, 23.Jun.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEREKVEŠ POBEDNIK TREĆEG TURNIRA U MALOM FUDBALU NA TRAVI

U Svilojevu je danas odigran treći po redu turnir u malom fudbalu na travi na kojem je učestvovalo osam timova.
Turnir je organizivao FK Terekveš, a otvorio ga je Siniša Egić sekretar kluba, koji je izrazio zahvalnost na podršci opštini Apatin, Sportskom savezu i Kancelariji za mlade, kao i Mesnoj zajednici Svilojevo.– Iz godine u godinu ovaj turnir sve više dobija na kvalitetu, kako u organizacionom tako i igračkom smislu, naglasio je Egić.
Pored dva tima Terekveša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << učešće na turniru su uzeli svi klubovi iz apatinske opštine: Bratstvo (Prigrevica), OFK Mladost (Apatin), Partizan (Kupusina), Jedinstvo (Ribarevo), Dinamo (Sonta) kao i Panonija iz Lalića. Igralo se istovremeno na dva mala terena, pa su okupljeni gledaoci imali priliku da uživaju u majstorijama igrača iz pomenutih klubova sa kojima se ravnopravno nosio i tim veterana apatinske Mladosti.
U finalnom meču su se sastali domaći Terekveš i i ekipa Bratstva. Trijumfovali su domaćini rezultatom 3:1 i na taj način osvojili ovaj turnir. Treći je bio kupusinski Partizan. Najbolji strelac turnira je Robika Božić iz Terekveša sa 8 postignutih golova, najbolji golman Bogojević iz Terekveša, a najbolji igrač Popović iz Bratstva.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Fudbalski turnir FK Terekveš: Pehar ostaje u Svilojevu

Izvor: 025info.rs, 23.Jun.2018

Na stadionu u Svilojevu je odigran treći po redu turnir u malom fudbalu na travi koji je organizovao domaći FK Terekveš. Ovogodišnji turnir je okupio osam ekipa. Pored dva tima Terekveša, učešće na turniru su uzeli svi klubovi iz apatinske opštine: Bratstvo (Prigrevica), OFK Mladost (Apatin),...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.