Izvor: 025info.rs, 09.Avg.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonta dobila teretanu na otvorenom

U toku su radovi na rekonstukciji spotskih terena u apatinskoj gimnaziji gde će, između ostalog, biti postavljena i teretana na otvorenom. Teretanu je nedavno dobilo Svilojevo u svom parku, a ista je ovih danas postavljena i u Sonti.   - Rekonstrukcija sportskih terena u opštini Apatin je bilo jedno od predizbornih obećanja trenutne lokalne vlasti, pa se shodno tome i radilo na ostvarenju ovih obećanja, a isto će se nastaviti i ubuduće. Prioriteti neće biti samo tereni u Apatinu, već i u selima što smo pokazali primerima u Svilojevu i u Sonti. Sonta je ove godine, pored teretane na otvorenom, dobila i prelepo dečije igralište, izjavio je sekretar MZ Sonta, Dragan Radojević.   Teretana u Sonti nalazi se na glavnom putu sa desne strane, na izlasku iz sela ka Bogojevu, i otvorena je za sve koji žele da je koriste.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

SONTA DOBILA TERETANU NA OTVORENOM

Izvor: Radio Dunav, 09.Avg.2017

U toku su radovi na rekonstukciji spotskih terena u apatinskoj gimnaziji, a u sklopu komplekasa će između ostalog biti postavljena i tereta na otvorenom. Prostor za trening na otvorenom je već dobilo Svilojevo, a sprave za vežbanje su ovih dana postavljene i u Sonti. Teretana u Sonti se nalazi na...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.