SONTA DOBILA TERETANU NA OTVORENOM

Izvor: Radio Dunav, 09.Avg.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SONTA DOBILA TERETANU NA OTVORENOM

U toku su radovi na rekonstukciji spotskih terena u apatinskoj gimnaziji, a u sklopu komplekasa će između ostalog biti postavljena i tereta na otvorenom. Prostor za trening na otvorenom je već dobilo Svilojevo, a sprave za vežbanje su ovih dana postavljene i u Sonti. Teretana u Sonti se nalazi na izlazu iz sela prema Bogojevu i otvorena je za sve koji žele da se rekreiraju. Rekonstrukcija sportskih terena u opštini Apatin je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << jedno od predizbornih obećanja aktuelne lokalne vlasti, pa se shodno tome i radilo na realizaciji ovih projekata, a nadležni kažu da će se ovakva praksa nastaviti i u narednom periodu.
 
- Prioriteti neće biti samo tereni u Apatinu, već i u selima što smo pokazali primerima u Svilojevu i u Sonti. Sonta je ove godine pored teretane na otvorenom dobila i prelepo dečije igralište, izjavio je Dragan Radojević sekretar Mesne zajednice Sonta.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.