Sneg za malo izazvao katastrofu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg za malo izazvao katastrofu

APATIN -

U noći između petka i subote, u dvorištu stambenih blokova u centru Apatina, sa krova zgrade blok 4b, skliznula je velika količina snega. Pretpostavlja se da se na krovu nalazio sloj od oko pedeset do sedamdeset centimetara snega.

Sneg koji je skliznuo sa limenog krova, svojim teretom razvalio je snegobransku barijeru, a komadi otkinutog lima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (snegobrana) popadali su dole, zajedno sa snegom.

Sneg koji se obrušio pokidao je nekoliko tv antena i jednu satelitsku antenu.

O kolikoj se sili radi pokazuje i fotografija. Armirana betonska nadstrešnica, koja je pokrivala ulaz u stambenu zgradu, bukvalno je otkinuta, kao da je od stakla.

Srećom, nije došlo do ljudske tragedije, jer se sve odigralo u kasnim noćnim satima, oko tri sata i trideset minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sneg umalo izazvao katastrofu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2012

APATIN -..U noći između petka i subote, u dvorištu stambenih blokova u centru Apatina, sa krova zgrade blok 4b, skliznula je velika količina snega. Pretpostavlja se da se na krovu nalazio sloj od oko pedeset do sedamdeset centimetara snega...Sneg koji je skliznuo sa limenog krova, svojim teretom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.