Izvor: Radio Dunav, 12.Apr.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA OPŠTINSKO TAKMIČENJE U PRUŽANJU PRVE POMOĆI

Crveni krst Apatin će sutra 13. aprila 2017. godine u terminu od 9 do 12 časova organizovati Opštinsko takmičenje u pružanju prve pomoći. Takmičenje će se održati u prostorijama Crvenog krsta Apatin u ulici Stanka Opsenice 75/a . U kategoriji podmlatka nastupiće 3 ekipe sa teritorije naše opštine, a u kategoriji omladine nastupiće 2 ekipe. Takmičari će prikazati stečeno znanje i veštine na radnim poligonima, a na takmičenju će se naći i poligoni edukativnog karaktera,a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << pokazne vezbe prikazaće i predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Apatin .
Pobednici će učestovati na pokrajinskom takmičenju koje će biti održano u Novom Sadu. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane da svojim prisustvom uveličaju ovu tradicionalnu aktivnost Crvenog krsta Apatin.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

ZAPAŽENI NASTUPI VOLONTERA CRVENOG KRSTA IZ APATINA

Izvor: Radio Dunav, 13.Apr.2017, 08:22

Crveni krst Apatin je juče 12. april 2017. godine učestvovao na Pokrajinskoj smotri ,,Šta znaš o zdravlju’’ u Novom Sadu, gde su organizaciju Crvenog krsta predstavljale Ana Bačić iz Gimnazije ,,Nikola Tesla’’ Apatin i Jovana Zuber iz Osnovne škole ,,Mladost’’ Prigrevica.. Na smotri...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.