SUTRA DO 32 STEPENA, ZA VIKEND KIŠA

Izvor: Radio Dunav, 31.Avg.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA DO 32 STEPENA, ZA VIKEND KIŠA

U Apatinu danas vedro i sunčano sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 32 stepena, koliko prognostičari najavljuju i za petak. Sutra uveče se prema rečima meteorologa očekuje naoblačenje praćeno kišom, a samim tim i zahlađenje pa će za vikend temperature biti do 7 stepeni niže u odnosu na današnji dan.
Kiša koja će padati u subotu i nedelju prestaće početkom naredne nedelje, ali će temperature biti u blagom padu pa se za prva tri dana iduće sedmice očekuju maksimalne dnevne temperature do 22 stepena celzijusa.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Do subote toplo, pa sledi značajno zahlađenje

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2017, 10:07

Temperature preko 35 stepeni, bar po prognozi meteorologa, na jugu Srbije biće zabeležene još u petak i subotu. Od nedelje, najkasnije ponedeljka, tokom dana će temperatura ići do 23, a noću padati i ispod 10 stepeni...RHMZ: Kiša u nedelju..I pored neznatnih razlika u prognozama, meteorolozi se...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.