Izvor: Radio Dunav, 31.Jan.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUPUT STAVIO “KLJUČEVE” U DŽEP, DUNAV-SPORT KEY 98:66

Od velikog košarkaškog derbija koji je dugo najavljivan i koji je apatinska publika sinoć sa nestrpljenjem očekivala nije bilo ništa.Naime, umesto neizvesne i dramatične borbe kakava se očekuje u nekom derbiju,  izabranici trenera Ajzenbergera održali su košarkaški čas igračima Sport Key-a iz Novog Sada koje su savladali sa preko 30 koševa razlike (98:66). Od prvog minuta svoju klasu pokazao je Predrag Šuput >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << koji je nosio svoj tim kroz čitav meč, upisao je 42 poena i ovaj broj bi bio znatno veći da ga  trener  poslednju četvrtinu nije držao na klupi.Apatinci su ovom pobedom “zaseli na prvo mesto” i na pravom su putu za plasman u viši rang takmičenja.Priliku da naprave još jedan veliki korak imaće već sledeće subote pred domaćom publikom kada im u goste dolazi trećeplasirani Kadet iz Novog Sada.Košarkaški klub Dunav je na sinoćnoj utakmici organizovao niz zanimljivosti za publiku, ali i humanitarnu akciju kojom se prikuplja novčana pomoć za malu Kalinu Rašetu.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Dunav odneo novosadske ključeve, Šuput brojao do 42!

Izvor: 025info.rs, 01.Feb.2015, 19:31

Duel dve prvoplasirane ekipe na tabeli Druge muške regionalne lige - grupa Sever, protekao je u potpunoj dominaciji domaćeg tima. Uvodna serija 17:0 nagovestila je dalji tok meča, a prednost domaćeg tima se uvećavala iz minuta u minut. Na kraju, KK Dunav Apatin - KK Sport Key Plus Novi Sad 98:66...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.