STRAŠNO ŠTA NAS JE SNAŠLO... Potresne reči rođaka nestalog dečaka kod Apatina

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 22:08

"STRAŠNO ŠTA NAS JE SNAŠLO..." Potresne reči rođaka nestalog dečaka kod Apatina

Porodice mališana su neutešne i čekaju bilo kakvu informaciju.

Više od 24 sata traje potraga za dečacima koji su poslednji put viđeni juče oko 14 časova na Dunavu u Apatinu, nakon čega im se gubi svaki trag.

Sve dežurne službe su na terenu i od juče tragaju za dečacima, a porodice mališana su neutešne i čekaju bilo kakvu informaciju.

Na obali pored Kajak kluba na Dunavu u ponedeljak su pronađene stvari dvojice nestalih dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga.

Kako za Nova.rs priča rođak nestalog 10-godišnjaka, mališan je prošle nedelje proslavio rođendan, a sada ih je snašlo ovako nešto.

- On je mezimac porodice, najmlađe dete, ima dve starije sestre... Prošle nedelje je proslavio rođendan, bio je presrećan, svi smo... I sada ovako nešto da se desi, strašno šta nas je snašlo - priča rođak.

Kako dodaje mališana ceo komšiluk voli i svi kažu da je divno i fino dete.

Podsetimo, dečacima se izgubio trag juče oko 14 sati. Kako su meštani Apatina ispričali, oni su došli na pecanje na Dunavu.

- Juče su se dovezli tu biciklima, bilo ih je trojica. Dvojica su se izula i ušla u vodu, treći nije hteo. Deca su samo nestala... - ispričali su meštani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.