SIVAC BOLJI U “PRIJATELJSKOM” MEČU

Izvor: Radio Dunav, 28.Maj.2018, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIVAC BOLJI U “PRIJATELJSKOM” MEČU

Rukometni klub Apatin je poražen u poslednjme kolu Prve lige od ekipe Sivac 69 sa 28:25 (13:13) u utakmici koja nije imala veći rezultatski značaj.
U meču dva prijateljska kluba pobedu su odneli Sivčani koji su imali više sportske sreće i umeća i u teškim uslovima u hali u Apatinu zasluženo trijumfovali. Iako je utakmica poslednjeg kola prvenstva, oko 200 gledalaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << moglo je da vidi jednu prijateljsku utakmicu u kojoj nije bilo tenzije i u kojoj je rezultat bio u drugom planu.
Do pred sam kraj pobednik se nije znao, ali je Sivac preko Slavuljice napravio seriju sa kojom odlazi na tri gola prednosti i trijumfuje na ovom meču. Ujedno Nenad Slavuljica je bio i najefikasniji na ovom meču sa 9, dok je kod domaćina Rađenović postigao jedan gol manje.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.