Izvor: Radio Dunav, 27.Nov.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIGURNA IGRA RUKOMETAŠA I ZASLUŽENA POBEDA

Deseto kolo Prve lige Sever donelo je susret Apatina i Mladosti TSK iz Bačkog Jarka u kojem je domaćin slavio sa 34:30 (20:13).
Apatinci su bolje otvorili meč i brzo napravili ossetniju prednost koju su do kraja poluvremena povećali na 7 golovo, na semaforu je stajalo 20:13. I u nastavku meča napadači su bili raspoloženiji od defanzivaca i golmana pa je publika u Apatinu mogla da uživa u utakmici sa velikim brojem golova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Igrao se 37. minut kada je Oljača doneo domaćinu najveću prednost na utakmici od 9 golova, a nakon toga gosti uspevaju da se konsoliduju i smanje razliku i završnicu meča učine zanimljivom.
Ipak u poslednjih pet minuta Apatin je uspeo da sačuva mirnoću i sa nekoliko golova Rađenovića i Milojevića zadrži prednost i na kraju zasluženo trijumfuje. Najefikasniji na ovom meču bili su Milojević sa 12 i Oljača sa 10 postignutih golova.
U poslednjem kolu Apatince očekuje gostovanje u Crvenki ekipi Sivca 69, a pre toga će u sredu u Bačkoj Palanci odigrati meč 1/4 finala Kupa Vojvodine protiv Lavova.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Nova pobeda apatinskih rukometaša

Izvor: 025info.rs, 27.Nov.2017

U desetom kolu Prve lige Sever susreli su se rukometaši Apatina i Mladosti TSK iz Bačkog Jarka. Utakmica je završila pobedom domaćina sa 34:30. Apatinci su bolje otvorili meč i brzo napravili osetniju prednost koju su do kraja poluvremena povećali na 7 golova. U nastavku meča napadači su bili...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.