SAĐENJEM JELKE POČELO NOVOGODIŠNJE UKRAŠAVANJE GRADA

Izvor: Radio Dunav, 23.Nov.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAĐENJEM JELKE POČELO NOVOGODIŠNJE UKRAŠAVANJE GRADA

Danas je na Trgu Nikole Tesle u Apatinu u sklopu novogodišnjeg kićenja grada na radost velikog broja mališana iz predškolske ustanove “Pčelica” posađena jelka. Tim povodom, medijima se obratila koordinator KZM Milana Srdić.
-Za razliku od prethodnih godina, kada smo za kićenje grada povodom novogodišnjih praznika koristili sečene jelke, koje bi nakon praznične euforije izgubile namenu i bivale uklonjene, ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << smo posaditili jednu da nam ostane i za naredne godine i generacije.- rekla je Milana Srdić.
-To je možda simboličan, ali veoma važan iskorak u odnosu ka prirodi i životnoj sredini i baš zbog toga je danas sa nama ovoliki broj dece. Naša obaveza je da im ukažemo na sopstvene greške kako ih i oni ne bi činili i da ih naučimo kako da čuvaju prirodu i našu planetu.- dodala je Milana.

Prema njenim rečima ovim je trg Nikole Tesle ulepšan zelenilom tokom čitave godine, a ujedno će se i uštedeti sredstva koja su svake godine bila namenjena za kupovinu, postavljanje i uklanjanje jelke.
-Ovu priliku bih iskoristila da kažem da je sađenje jelke prvi korak ovogodišnjeg ukrašavanja grada, sledi nam posao oko dekorativne, ulične rasvete, biće još jedno iznenađenje i novina u odnosu na prethodnu godinu, a finale će biti postavljanje klizališta u drugoj polovini decembra. – izjavila je Srdićeva.
FONO Milana Srdić

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Zasađena jelka na Trgu - Simboličan početak novogodišnjeg ukrašavanja grada

Izvor: 025info.rs, 23.Nov.2017

Na Trgu Nikole Tesle u Apatinu, u prisustvu velikog broja mališana iz PU ,,Pčelica'', posađena je jelka. Ovim činom, na simboličan način je započelo novogodišnje ukrašavanje grada. Tim povodom, medijima se obratila Milana Srdić, koordinator KZM Apatin. - Za razliku od prethodnih godina,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.