Raznolika novogodišnja ponuda u Apatinu i Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raznolika novogodišnja ponuda u Apatinu i Somboru

Dnevne žurke organizovaće pojedini kafići u Apatinu i Somboru, dok će oni sa dubljim džepom Novu 2020-tu dočekati u restoranima. Zagrevanje i odbrojavanje je počelo, a vesela atmosfera je obavezna uz piće i bogat meni uz dobru muziku poznatih bendova i tamburaša.

Ponuda po klubovima i kafićima u Somboru i Apatinu je raznolika. Dok će pojedini kafići raditi „otvoreno za sve koji ne znaju gde i skim“, ima i onih koji poslednjih nekoliko godina organizuju dnevne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žurke, gde je ulaz besplatan i dovoljno zabavan za sve one, koji staru godinu ispraćaju od podne i dočekuju Novu mnogo pre ponoći.

"Kreće dnevna žurka koja je tokom dana je veoma posećena. Cene pića biće standardne, kao i svakog dana, a ulaz se ne naplaćuje. Ovo je treća godina kako dnevne žurke organizujemo, jer je praksa pokazala da ljudi ovde nekako više vole dnevne varijante, pa uveče lokal neće raditi, a hranu nemamo u ponudi za dnevnu žurku, a muzika je zabavna..za svačiji ukus po nešto", rekao je Bojan Kesler, menadžer kafe SG Priča Sombor.

"Doček je Nove godine, a ove godine rešili smo da radimo po principu „otvorenog tipa“, nismo se odlučili da išta radimo organizovano, već svako ko dodje je dobrodošao uz cene koje se neće menjati, radićemo dok bude gostiju", rekao je Rajko Stanar, kafe „Piano“ Apatin.

Građani sa dubljim džepom odabrali su ekskluzivne restoranima, ugostitelji kažu da su kapaciteti desetak dana ranije već popunjeni i traži se mesto više.

"Doček radimo kao večernju varijantu po principu švedskog stola i imamo osam različitih vrsta jela, od toga dva posna i šest mrsnih jela, a isto toliko imamo salata i priloga. Što se same zabave tiče, za goste će svirati tamburaški orekstar Zlatni fijaker iz Novog Sada", ekao je Dragan Marić, vlasnik Etno restoran „Fijaker“ Sombor.

Gde god da odaberete danas i večeras da odete, u dobar provod ne sumnjamo. Dame će možda imati dilemu oko frizure ili garderobe, što nije slučaj sa jačim polom. Uz muziku tamburaša ili domaćih pop i zabavnih bendova, zvuci nam možda toliko i nisu bitni, već raspoloženje i društvo nama najvažnijih.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.