RUKOMETAŠI RUTINSKI SA TEMERINOM

Izvor: Radio Dunav, 04.Jun.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETAŠI RUTINSKI SA TEMERINOM

Rukometaši Apatina su u poslednjoj utakmici u sezoni pobedili TSK iz Temerina sa 41:25 (20:12) i tako pred svojim navijačima proslavili ulazak u Prvu ligu. Gosti su na meč doputovali oslabljeni pa Apatinci nisu imali previše problema na ovom meču.
Najefikasniji bio je Čabai sa 12, a pratio ga je Rađenović sa 7 postignutih pogodaka. U ekipi iz Temerina najefikasniji bili su Kosanovivić i Škavić sa 7 postignutih golova.
U sredu je na programu revijalna utakmica između >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Lavova iz Bačke Palanke i reprezentacije lige za koju će nastupiti Bogojević, Rađenović, Divjak, Čabai, Mandić i Milojević.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Pobeda za kraj sjajne sezone - RK Apatin od jeseni član Prve lige Srbije

Izvor: 025info.rs, 05.Jun.2017, 10:42

Rukometaši Apatina su u poslednjoj utakmici u sezoni pobedili Mladost TSK iz Temerina rezultatom 41:25 (20:12) i tako na sjajan i ubedljiv način proslavili ulazak u Prvu ligu pred svojim navijačima. Gosti su na meč doputovali oslabljeni, pa Apatinci nisu imali previše problema na ovom susretu. Najefikasniji...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.