RTV: Četiri migranta nestala u Dunavu kod Apatina

Izvor: RTS, 10.Nov.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV: Četiri migranta nestala u Dunavu kod Apatina

Četvorica migranata nestala su u Dunavu kod Apatina, prilikom pokušaja da ilegalno pređu u Hrvatsku, nezvanično saznaje RTV.
Prema nepotvrđenim informacijama dobijenim od građana, sve se dogodilo nedaleko od vikend naselja Vagoni gde su desetorica migranata uzeli čamac i u toku popodneva pokušali da pređu na hrvatsku obalu.
Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do prevrtanja čamca, ali za čitavu tragediju saznalo se sasvim slučajno, u toku uviđaja apatinske policije, koja je došla na poziv pčelara kojima su, po svemu sudeći, migratni uništili 20-tak košnica.
Tada su iz šume istrčala šestorica preživela migranta i ispričala policiji šta im se dogodilo.
Kako RTV nezvanično saznaje, policija i ronioci su otišli na lice mesta. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.