Preminuo dugogodišnji novinar RTV Pavle Milivojev

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 17:34

Preminuo dugogodišnji novinar RTV Pavle Milivojev

Dugogodišnji novinar, urednik i direktor u Radio Novom Sadu, Pavle Milivojev preminuo je danas u Novom Sadu u 72. godini. Rođen je u Apatinu, gde je, posle školovanja, 1970. godine bio jedan od osnivača Radio Apatina.

U Radio Novi Sad prelazi 1975. i najduže je radio kao novinar u Redakciji za selo i urednik centralnih informativnih emisija u Redakciji na srpskom jeziku.

Izveštavao je sa mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << važnih skupova u zemlji. U jednom mandatu bio je direktor Radio Novog Sada.

Dobitnik je brojnih nagrada, među njima i Ohridske nagrade za najboljeg urednika - voditelja večernjeg Dnevnika i Plakete sa poveljom za doprinos razvoju RTVNS.

Devedesetih godina prošlog veka bio je generalni direktor "Zvezda filma" u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preminuo novinar RTV Pavle Milivojev

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020

Dugogodišnji novinar, urednik i direktor u Radio Novom Sadu, Pavle Milivojev preminuo je danas u Novom Sadu u 72. godini...Rođen je u Apatinu, gde je, posle školovanja, 1970. godine bio jedan od osnivača Radio Apatina...U Radio Novi Sad prelazi 1975. i najduže je radio kao novinar u Redakciji za...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.