Izvor: Radio Dunav, 05.Sep.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VULKAN PROTEKTOR BOLJI OD RAVANGRADSKIH AJKULA

Ovog vikenda je nastavljena Vojvođanska šahovska liga,u kome je Apatinski šah klub “Vulkan Protektor” ugostio ŠK “Ravangradske Ajkule” iz Sombora. Nakon velike borbe šahisti domaćeg Vulkana su trijumfovali rezultatom 4:2. Po ceo poen za apatince osvojili su Željko Andabaka, Branko Ćopić, Jovan Banjac i Zvezdana Stanković, dok su poraze pretrpeli Milan Obradović i Tibor Deže.
Valja napomenuti da se posle petnaest >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << godina u klub vratio Jovan Banjac,koji je svoj povratak obeležio lepom pobedom. Nakon šest odigranih kola Vulkan se nalazi na trećem mestu sa 11 osvojenih bodova. U nedelju se igra sedmo kolo u kome apatinci gostuju ŠK “Penzioner” u Subotici.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Topličanin” kao debitant u ligi lider na tabeli

Izvor: JužneVesti.com, 05.Sep.2016

Debitant u prvenstvu Zone “Zapad”, Fudbalski klub “Topličanin” u prva četiri kola je ostvario maksimalan učinak i sa 12 osvojenih bodova nalazi se na vrhu tabele ispred ekipe “SFS Borac” iz Paraćina i “Trajal” iz Kruševca koje dele drugo mesto sa po 10 bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.