Pivara pomogla nezbrinutu decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pivara pomogla nezbrinutu decu

APATIN - Apatinska pivara je obradovala više od 100 štićenika domova za decu i omladinu bez roditeljskog staranja u Sremskoj Kamenici i Somboru, poklonivši im rančeve sa školskim priborom, saopštila je danas ta kompanija.

Predstavnici najvećeg proizvođača piva u Srbiji Miloš Davidović i Goran Đurić su, povodom novogodišnjih praznika, vredne poklone za osnovce uručili pomoćniku direktora Dečjeg sela "Dr Milorad Petrović" Vidoju Raduloviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i direktorki somborskog doma "Miroslav Antić" Vesni Vorkapić.

Članica pivarske grupe "Anhauzer-Bah-InBev" sa sedištem u Belgiji, tom akcijom nastavila je ulaganja u zajednicu u kojoj posluje, pošto je ove godine pomogla izgradnju doma za slepe u Apatinu i učestvovala u kupovini ambulantnih kola za Dom zdravlja u tom gradu, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Apatinska pivara obradovala nezbrinutu decu

Izvor: Kurir, 21.Dec.2008

APATIN, 21. decembra (Tanjug) - Apatinska pivara je obradovala više od 100 štićenika domova za decu i omladinu bez roditeljskog staranja u Sremskoj Kamenici i Somboru, poklonivši im rančeve sa školskim priborom, saopštila je danas ta kompanija. Predstavnici najvećeg proizvođača piva u Srbiji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.